Onze expertises

Waar blinken wij in uit

 

Denken in oplossingen, dat is het credo van Marechal Elektro. Totaal oplossingen wel te verstaan.

Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, communicatie en duurzame oplossingen. Wij zijn actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verlenen onze diensten ook aan gemeenten en andere overheidsinstanties.

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw zoals bijvoorbeeld kantoren, bedrijfshallen, scholen en verzorgingsinstellingen is de inzet van een betrouwbaar elektrotechnisch installatiebedrijf van groot belang.

Marechal Elektro heeft ruime ervaring in deze sector en deelt deze ervaring met u in de vorm van een goed advies en ontwerp. Wij ontzorgen u in de ontwikkelingsfase van uw locatie maar blijven een waardevolle partner die ook het onderhoud van uw systemen verzorgt.

Industrie

In de industrie is men vaak volledig afhankelijk van een goed functionerend machinepark. Deze situatie vraagt om een elektrotechnische partner die hierop is voorbereid.

Marechal Elektro heeft haar storingsdiensten zo ingericht dat zij razendsnel en optimaal kunnen reageren op ongewenste situaties.

Woningbouw

Een betrouwbare en veilige elektrotechnische installatie is in ieder huis van groot belang. Zonder deze basis missen we faciliteiten die rechtstreeks invloed hebben op ons leefplezier. Om deze reden is het belangrijk om een elektrotechnische partner te hebben die voor jouw installatie zorgt. Marechal Elektro biedt u naast de aanleg van een betrouwbare elektro technische installatie en een goede onderhoudsservice ook de oplossingen voor comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Retail & horeca

Retail is een verzamelnaam voor winkels en horeca gelegenheden. Waar in winkels vaak de nadruk ligt op kleur echtheid en beveiligen van de producten is in de horeca vaak de sfeer van bovengeschikt belang.

In beide gevallen is de keuze van verlichting hierin zeer bepalend en kunnen wij hierin zeker van aanvullende waarde zijn. Goede samenwerking met verschillende partijen, zoals een ontwerpburo en/of binnenhuis architect is voor ons vanzelfsprekend.

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.