Over ons

Wij zijn Maréchal Elektro

 

Denken in oplossingen, dat is het credo van Marechal Elektro. Totaal oplossingen wel te verstaan.

Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, communicatie en duurzame oplossingen. Wij zijn actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verlenen onze diensten ook aan gemeenten en andere overheidsinstanties.

Tevreden werknemers zorgen voor blije klanten.
Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, communicatie en duurzame oplossingen. Wij zijn actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verlenen onze diensten ook aan gemeenten en andere overheidsinstanties.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, door goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren en ten allen tijde op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied, bieden wij altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden complete elektrotechnische installaties. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Marechal Elektro is trots op haar werknemers. Van werkvoorbereider tot monteur, iedereen is nauw betrokken, bezit de juiste vakkennis en werkt met veel enthousiasme aan hun projecten. Dit resulteert in op maat gemaakte installaties en tevreden klanten.

Ik heb veel geleerd en de mogelijkheid gekregen om door te groeien.

Ik werk nu drie jaar bij Maréchal. Ik heb veel geleerd in deze tijd en heb de mogelijkheid gekregen door te groeien. Ik werk regelmatig zelfstandig, maar ik kan altijd bij mijn collega’s terecht als ik vragen heb. Kortom, Maréchal is een prettige werkgever met fijne collega’s en mooie projecten.

Amar Hadef
Monteur – 3 jaar in dienst

Het begin van Marechal Elektro B.V. Het is november 1993 als Frits Maréchal besluit te vertrekken als mede eigenaar bij MAGO Elektro B.V.. Hij besluit alleen een nieuwe onderneming te starten en per 3 januari 1994 wordt Marechal Elektro opgericht.

Het nieuwe bedrijf start met twee werknemers in de garage van Frits en Brigitte in Engelen, echter is dit van korte duur want Marechal Elektro begint te groeien en daarom wordt er vanaf juni 1994 kantoor gehouden aan de Celciusstraat in Den Bosch. Op deze locatie zijn we tot 2000 gebleven, want op dat moment besluiten we een groter bedrijfspand te gaan zoeken. Er wordt gekozen voor een nieuw kantoorpand op bedrijventerrein “de Brand”  aan de Grote Beer in Den Bosch.Niet vies van een verhuizing en vanwege de groei wordt er begin 2005 een kantoorpand met groter magazijn betrokken aan de Hambakenwetering 26 te ’s-Hertogenbosch. Tevens heeft Rob aan het eind van dit jaar het bedrijf voor 50 % overgenomen van Frits.

Met zijn pensioen in zicht besluit Frits in 2010 het bedrijf volledig over te laten nemen door Rob. In 2011 ziet Rob kans om een stuk grond aan te kopen naast het kantoor aan de Hambakenwetering. Hier wordt in 2011 en 2012 ons huidige kantoorpand gebouwd waar we tot op heden met veel plezier zitten.

Werken bij Maréchal Elektro

We zijn trots op ons werk en trots op onze mensen. Wil jij deel uitmaken van ons team dan nodigen we je uit voor een open sollicitatie. Immers, voor een goede werknemer die in ons team past hebben we altijd plek.