Tag

Utiliteitsbouw
class="gdlr-core-ilightbox gdlr-core-js " href="https://marechal-elektro.nl/wp-content/uploads/2021/11/thumbCF018672.jpg" data-ilightbox-group="gdlr-core-img-group-1" data-type="image"
De afgelopen jaren hebben gemeenten steeds meer taken toegewezen gekregen. Daardoor is het aantal ambtenaren in het stadskantoor bijna verdubbeld, met een gelijk gebleven aantal werkplekken. Daar moest verandering in komen. Ook het eet-werkcafé moest worden aangepakt en de publiekshal wordt opnieuw ingedeeld.
class="gdlr-core-ilightbox gdlr-core-js " href="https://marechal-elektro.nl/wp-content/uploads/2021/09/stadskantoor3.png" data-ilightbox-group="gdlr-core-img-group-1" data-type="image"
class="gdlr-core-ilightbox gdlr-core-js " href="https://marechal-elektro.nl/wp-content/uploads/2021/09/4-e1632740969330.jpeg" data-ilightbox-group="gdlr-core-img-group-1" data-type="image"
The Duke Boutique hotel is gelegen in het centrum van Den Bosch, zwevend boven DE restaurant straat van Nederland, De Korte Putstraat en aan de voet van Kathedraal De Sint Jan. Dit hotel is door Marechal niet alleen voorzien van de elektro technische- en verlichtingsinstallatie, maar ook een toegangscontrole systeem, zodat met de passen van […]
In hetzelfde pand als de Duke Boutique hotel bevind zich Citygym Den Bosch. Citygym onderscheid zich door een persoonlijke aanpak icm de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 […]
class="gdlr-core-ilightbox gdlr-core-js " href="https://marechal-elektro.nl/wp-content/uploads/2021/04/citygym2.png" data-ilightbox-group="gdlr-core-img-group-1" data-type="image"