Stadskantoor Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Alle spieren goed verlicht

 

De afgelopen jaren hebben gemeenten steeds meer taken toegewezen gekregen. Daardoor is het aantal ambtenaren in het stadskantoor bijna verdubbeld, met een gelijk gebleven aantal werkplekken. Daar moest verandering in komen. Ook het eet-werkcafé moest worden aangepakt en de publiekshal wordt opnieuw ingedeeld.

Inmiddels hebben we de deelprojecten eet-werkcafé, vergadergebied, burgerplaza en samenwerkingsgebied succesvol afgerond. Hier zijn de beveiligingsinstallaties alsook de ICT installaties van groot belang. Ook tijdens de werkzaamheden moet alles we blijven functioneren, waardoor de werknemers en de burgers zo weinig mogelijk overlast ondervinden. Ook samenwerking met opdrachtgevers en andere partijen behoort tot één van de sterke eigenschappen van ons bedrijf.

Ook de koppeling van het reserveringssysteem met informatieschermpjes bij de vergaderruimtes is hierbij ontwikkeld en gerealiseerd. Het complete verlichtingsplan zorgt voor een open en dynamische sfeer en is volledig uitgevoerd in LED oplossingen. Ook de verlichting in de burgerplaza is gekoppeld aan het bezoekerssysteem, zodat wanneer iemand aan de beurt is, de verlichting boven de desbetreffende desk in een ander kleur op ligt en de burger zodoende op een zeer open en ontspannen manier naar deze desk geleid wordt.

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.