Citygym Den Bosch

Alle spieren goed verlicht

 

In hetzelfde pand als de Duke Boutique hotel bevind zich Citygym Den Bosch. Citygym onderscheid zich door een persoonlijke aanpak icm de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen.

Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen. Allemaal omdat je eigen persoonlijke instellingen via de chipkaart worden overgenomen op de toestellen. Snel, veilig en heel eenvoudig. De vaak voorkomende fouten die gebeuren in gewone fitnesscentra kan je nu niet meer maken! Je traint 100% veilig! Dezelfde chipkaart is door ons gekoppeld aan het toegangscontrole systeem, alsook eventueel de hotelkamers.

Ook de verlichting is ontworpen, geleverd en gemonteerd iom de opdrachtgever. Voor alle wensen en budgetten hebben wij dan ook passende oplossingen.

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.