Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek?

Gepubliceerd: 15 mei 2020

 

Zelfstandig monteur onderhoud sterk- en zwakstroom
MBO | Elektro | 40 uur | € 2.200 – € 3.400

Ben jij sterk in sterk- en zwakstroom? Enthousiast en ervaren in elektrotechniek? Dan is deze baan misschien wel op jouw lijf geschreven!?

Ben jij sterk in sterk- en zwakstroom? Enthousiast en ervaren in elektrotechniek? Dan is deze baan misschien wel op jouw lijf geschreven!?

Taakomschrijving:
–  Uitvoeren van kleine elektrotechnische klussen
– Montage en onderhoud van onder andere intercom en deurvideosystemen, camera-, alarm- brandmeld- en datasystemen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige onderhoudsmonteur; een enthousiaste nieuwe collega voor de lange termijn. We investeren graag in onze medewerkers. Je wordt dan ook goed ingewerkt en hebt zicht op een vaste baan. Daarbij bieden we tal van studiemogelijkheden en een prettige werksfeer!

Ook de salarismogelijkheden zijn gunstig. Ze hangen af van jouw niveau waarbij ervaring en opleiding een rol spelen. Je wordt goed beloond voor wat je kunt. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Zo krijg je een laptop en telefoon van de zaak, een goede reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en profiteer je van een ruime pensioenregeling. We hanteren de CAO Metaal & Techniek.

Maréchal Elektro is actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verleent ook diensten aan gemeenten en andere overheidsinstellingen. We ontwerpen, installeren en onderhouden complete installaties op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en communicatie. We denken daarbij graag in – duurzame – oplossingen. Ben jij oplossingsgericht, ervaren en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken!

Stuur je cv en motivatie naar rob@marechal-elektro.nl. Wij kijken uit naar een aangename kennismaking en wellicht gaan we samen aan de slag…

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.