Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Denken in oplossingen, dat is het credo van Marechal Elektro. Totaal oplossingen wel te verstaan.

Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, communicatie en duurzame oplossingen. Wij zijn actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verlenen onze diensten ook aan gemeenten en andere overheidsinstanties.

1

Elektrotechnische installaties

Voor zowel de zakelijke en de particuliere markt als ook voor overheidsinstellingen zorgen wij voor de aanleg en onderhoud van eenvoudige tot zeer complexe installaties.

2

Datanetwerken

Niet alleen pc’s en telefonie, maar ook voor toegangscontrole en camera beveiliging wordt data gebruikt. De snelheid van uw netwerk wordt bepaald door de zwakste component. Daarom is vooral hier de keuze van de juiste materialen van cruciaal belang.

3

Domotica

Iedereen heeft de mond vol van domotica, maar wat is dit nu eigenlijk? Het woord Domotica is een samentrekking van domus (woning) en telematica. Letterlijk betekent domotica het aansturen van elektrische toestellen door informatica en elektronica.

4

Beveiliging

Het woord beveiliging is een breed begrip en kan onder-verdeeld worden in de volgende disciplines zoals inbraak signaleringsinstallaties, brandbeveiliging, toegangscontrole en CCTV.

5

Duurzaamheid

Of het nu gaat om zonnepanelen, elektrische laadpalen of LED oplossingen, voor alle vraagstukken hebben wij passende oplossingen. Wij zijn partner van Ecotap, de nummer één leverancier van oplaadpunten voor elektrisch vervoer.

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.