Gecertificeerd Interact Pro relatie

Gepubliceerd: 15 september 2018

 

Nu steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet, worden deze alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort.
Marechal Elektro is een gecertificeerd Interact Pro relatie en behoort tot een select gezelschap dat in staat is de voordelen van Interact Pro toe te lichten en te installeren.

Met LED-verlichting als nieuwe standaard, ligt er een kans voor de installatiebranche om met slimme verlichting, gekoppeld aan het internet, een betere beleving aan te bieden voor gebruikers.
Tot dusver bleef het Midden- en kleinbedrijf (MKB) uit van deze ontwikkelingen maar dat is nu verleden tijd.

Maak een slimme werkplek van uw kantoor ruimte
Met Interact Ready armaturen en lampen sluiten wij elk elk lichtpunt aan op de netspanning en delen we met behulp van de Interact Pro app alle werkruimten in stellen we het gedrag van de verlichting in.
Moeten de lampen op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders belichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond?
Geen probleem. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

Wat kunnen we voor u betekenen
Maak een afspraak zodat we samen met u ook een plan kunnen samenstellen.

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.