Een nieuwe generatie trampolineparken verovert Europa, Jump XL

Gepubliceerd: 20 november 2018

 

Trampolines: jarenlang geassocieerd met de bekende speeltoestellen in de achtertuin, nu bezig aan een triomftocht door Europa. Wel in een andere gedaante, want het kinderlijke imago heeft de trampoline dankzij de opkomst van indoor springparadijzen vakkundig van zich afgeschud. Het is tijd voor een nieuwe generatie trampolineparken. Geschikt voor de hele familie (óók voor opstandige pubers die eigenlijk alleen willen gamen of instagrammen), maar ook voor springers die houden van een uitdaging én voor degenen die graag op een stoere manier fit willen worden.

Marechal Elektro BV heeft de elektrotechnische installaties verzorgd voor een nieuw filiaal van JUMP XL in Den Haag. Naast een standaard verlichtinginstallatie is ook dit park voorzien van speciale lichtsystemen om de beleving naar een hoger niveau te tillen. Tevens hebben we de installatie ingericht voor een professionele horeca keuken.

Plezier is belangrijk maar veiligheid staat boven alles in dit soort parken, een brandmeldinstallatie en ook een noodverlichtingsinstallatie mag daarom niet ontbreken om voldoende verlichte vluchtwegen te kunnen garanderen bij calamiteiten.

Wij denken in oplossingen.

Of het nu om een verbouwing van een woning gaat, onderhoud in de industrie of nieuwbouw van een bedrijfspand, wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor ieder werk.